Glenn De Cock

Glenn De Cock beleefde een gouden tijd op PIVA. Hij baat een eigen restaurant en cateringbedrijf uit, Biestro H-eat en Tertia catering. Biestro H-eat werd in 2020 met een Bib gourmand bekroond door Michelin gids.

Oud-leerling Glenn De Cock

PIVA tot nu...

Glenn De Cock: "In 2012 studeerde ik af in het 7de jaar Drank- en wijnkennis bij Meneer Delforge. Mijn 4 jaar op PIVA was een enorm leuke ervaring. Onze klasgroep houdt onderling contact en het komt steeds terug ter sprake wat een mooie tijd we wel niet hadden op onze school."

Bib gourmand

"Momenteel baat ik mijn eigen restaurant en cateringbedrijf uit, Biestro H-eat en Tertia catering. In 2017 wonnen met Biestro H-eat de Gouden Goesting en in december 2020 kregen we de Bib gourmand van Michelin gids na hier al sinds 2017 een vermelding in te hebben."

Een vaste waarde

"Als jonge chef en zaakvoerder ben ik enorm fier om op de vele vragen ‘Waar ben je naar school geweest?’ ‘De PIVA in Antwerpen' te mogen antwoorden. Een vaste waarde die iedereen kent uiteraard. Mijn collega’s ZV, chef en tevens schoonvader Koen, liep zijn schoolcarrière ook op PIVA, al is dat wel wat langer geleden."

Een gouden tijd

"Ik hoop dat de toekomstige koks en kelners nog steeds blijven kiezen voor een kwaliteitsvolle opleiding. Op de hotelschool word je geen topchef, dat word je door op veel plaatsen te werken en ervaring op te doen. Maar een basis en de rugzak die je meekrijgt van de ervaren chefs op school is een absolute must. En dit op een school zoals PIVA die keukens bezit die voorzien zijn van de nieuwste apparatuur en toestellen…

"Ik zeg het nogmaals… PIVA was een gouden tijd!"