Ashley Antonissen

In 2010 studeerde Ashley Antonissen af in de richting Toerisme. Ze ging aan de slag in het toenmalige Scandic Hotel aan de receptie. Binnen het hotel heeft ze verschillende functies doorlopen. Sinds 2017 is Ashley hotelmanager van Hotel Van der Valk, “een bijzondere functie met veel uitdagingen en mijns inziens een van de leukste jobs die er zijn!”

Oud-leerling Ashley Antonissen

PIVA tot nu…

Ashley Antonissen: "In 2010 ben ik afgestudeerd in de richting Toerisme aan PIVA. Vervolgens ben ik in het toenmalige Scandic Hotel aan de slag gegaan aan de receptie en heb ik in de daaropvolgende jaren verschillende functies doorlopen binnen het hotel. In 2015 is het Scandic hotel overgenomen door de ‘Van der Valk’-keten en heb ik de functie Director of Sales en Marketing aangeboden gekregen. Hierbij viel ook de afdeling Front Office onder mijn bevoegdheden. Sedert 2017 ben ik Hotelmanager, een bijzondere functie met veel uitdagingen en naar mijn inziens een van de leukste jobs die er zijn!"

Meedraaien op elke afdeling

"In de richting Toerisme komen verschillende vakken aan bod waardoor je van diverse vakgebieden een zekere basis meekrijgt. Het hotelleven bestaat uit verschillende departementen waarbij je in elk departement specifieke kennis opsteekt. Bij Van der Valk Antwerpen zijn we zeer hands-on, dit wil zeggen dat je overal een beetje moet kunnen meedraaien zodat we onze service level hoog kunnen houden. De basis die ik heb meegekregen tijdens mijn opleiding op PIVA en meer bepaald de combinatie van de theorie en praktijk, helpt me zeker bij mijn dagelijkse werkzaamheden.”

“Als je een uitdagende richting wilt volgen waar je enorm veel van mee krijgt en ook nog een leuke tijd kan beleven, zou ik zeker voor Toerisme kiezen. Wat mij vooral aantrok was de variatie in de lessen.”

Kleine groep

"Ik onthou de fijne warme leerkrachten die hun uiterste best deden om onze richting zoveel mogelijk inhoud mee te geven en daar ook hun lesplan op aanpasten. Vermits we een kleine groep hadden was er ook tijd om dieper op onderwerpen in te gaan. Onze buitenlandse stage in Malta waar ik in het Corinthia Palace Hotel & Spa heb gewerkt heeft mijn interesse in de hotellerie doen ontstaan." 

Kies voor PIVA

"Als je een uitdagende richting wil volgen waar je enorm veel van meekrijgt en ook nog een leuke tijd kan beleven, zou ik zeker voor Toerisme kiezen. Wat mij vooral aantrok was de variatie in de lessen."

>> Hotel Van der Valk Antwerpen: https://www.vandervalkantwerpen.be/