Restaurants

Proef en geniet in de restaurants van PIVA

Laat je verwennen door de leerlingen van PIVA in onze restaurants Hof van Leysen en Bistro Vermeersch.

Vanaf nu kan je hier online reserveren voor de restaurants van PIVA.

Menu Bistro Vermeersch mei-juni 2022

Bistro Vermeersch

LEKKER LUNCHEN IN PIVA

In Bistro Vermeersch doen onze leerlingen van de 5de en 6de jaren ervaring op in de school om te koken en te bedienen voor een echt publiek. Vanaf schooljaar 2021-2022 zullen de leerlingen ook externe gasten ontvangen in Bistro Vermeersch en niet enkel leerkrachten en medewerkers van de school zelf.

Samen met de vakleerkrachten zorgen de vijfde- en zesdejaars ervoor dat je op minder dan een uur kan lunchen. Je kan ook de tijd nemen en genieten van een voor- en hoofdgerecht plus dessert. 

Onze 'Bistro' is open van maandag tot vrijdag. En we starten met de lunch tussen 12u00 en 12u30. Ze ronden graag af om 14u00.

Wanneer je online reserveert kan je bij 'Opmerkingen' alvast aangeven of je een vegan of vegetarisch alternatief wenst, ook allergiëen kan je doorgeven.

Menu Bistro Vermeersch

Klik hieronder om de menu's van Bistro Vermeersch te downloaden.

Menu Hof van Leysen april tot juni 2022

Hof van Leysen

GASTRONOMISCH TAFELEN

Onze 6de en 7de jaars verwelkomen je in de aangename setting van ons didactisch restaurant ‘Hof van Leysen’. Onze 'VIP' is geopend van dinsdag tot en met vrijdag voor een uitgebreide, gastronomische lunch. 

Onze leerlingen ontvangen je tussen 12u00 en 12u30 voor het aperitief. 

We bieden de volgende menuformules aan:

  • 3-gangenmenu € 35,00
  • 4-gangenmenu € 40,00
  • Drankenpakket: huisaperitief*, aangepaste wijnen, waters, mokka € 19,00 (* supplement bij andere sterke dranken)

Wanneer je online reserveert kan je bij 'Opmerkingen' alvast aangeven of je een vegan of vegetarisch alternatief wenst, ook allergiëen kan je hier vermelden.

Menu Hof van Leysen

Klik hieronder om de menu's van Hof van Leysen te downloaden.

Banket Taillevent

Taillevent

KLEINE BANKETTEN

Wil je een feestelijk of zakelijk banket voor 12 tot 40 gasten dan kan PIVA daarvoor zorgen.  Dit kan in onze school op donderdag- en vrijdagmiddag.

Aanvraag banket in PIVA

Gebruik onderstaand formulier om je aanvraag voor een banket in PIVA door te sturen naar de heer Stijn Jammaers, technisch adviseur van Hotel. Met deze gegevens kan hij nagaan wat de mogelijkheden zijn. Hij zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om de details te bespreken.

*
*
*
PIVA verzorgt een banket voor +/- 12 tot 40 gasten. Hoeveel gasten wil je uitnodigen?
*
Een banket kan op donderdag of vrijdag. Noteer hier één of meerdere data die voor jou geschikt zijn.
 
Een feestelijk of zakelijk banket? Voor welke gelegenheid wens je een banket te organiseren?

Contact

Om de opleiding van onze leerlingen maximaal te benutten geven we de voorkeur aan maximaal 6 personen per tafel. Wil je reserveren voor meer dan 6 personen? Dan kan je telefonisch contact opnemen op het nummer 03 242 26 00.

Ook als je problemen ondervindt bij het online reserveren, kan je ons daar bereiken. Wil je een reservatie annuleren dan bel je eveneens naar het nummer 03 242 26 00. Online reserveren kan tot 11u de dag zelf.

Covid Safe Ticket in onze didactische restaurants

PIVA wordt vanaf 1 november 2021 verplicht de verstrengde COVID-19 regels te volgen voor de horeca die vastgelegd werden door het Overlegcomité. Dit houdt in dat onze gasten bij het binnenkomen van onze didactische gastenrestaurants Hof van Leysen en/of Bistro Vermeersch verplicht worden om hun Covid Safe Ticket te tonen, samen met een identiteitsbewijs (eID of rijbewijs). 

Bij het scannen van jouw CST worden geen gezondheidsgegevens gedeeld met PIVA. We krijgen enkel jouw naam, voornaam en geboortedatum te zien, en of het certificaat voldoet aan de vereisten om binnen te mogen. Deze informatie wordt nergens bijgehouden.

Wanneer je aan tafel zit zijn mondmaskers niet verplicht. Ze zijn ook niet verboden. 

Een Covid Safe Ticket aanvragen

Iedereen ouder dan 12 jaar kan een CST aanvragen.  Je krijgt een geldig Covid Safe Ticket in een van de volgende situaties:

  • je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeënt.
  • je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden.
  • je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen.
  • je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag.

Het Covid Safe Ticket is eenvoudig te verkrijgen via de CovidSafeBE-app die je downloadt op je smartphone. Nederlandse bezoekers downloaden de CoronaCheck-app. Alle overige niet-Belgen zullen het Europese Digitale Groene Certificaat moeten voorleggen.

Als je geen smartphone hebt, kan je de QR-codes ook online opvragen via Mijn Burgerprofiel. Daarna kan je ze afprinten. Of via de post door te bellen vanuit Vlaanderen naar het nummer 078 78 78 50. Het COVID Safe Ticket is gratis. Er is wel een kost verbonden aan de test die aan het testcertificaat voorafgaat.