Restaurants

Reserveer in onze didactische restaurants

Laat je verwennen door de leerlingen van PIVA in onze restaurants Hof van Leysen en Bistro Vermeersch. Download de brochure om de menu's te bekijken en reseveer online.

Heb je nog vragen of opmerkingen bij je reservatie? Je kan telefonisch contact opnemen op het nummer 03 242 26 00. Gelieve rekening te houden met de ochtenddrukte en te bellen nà 10u. 

Download de brochure met menu's:

Bistro Vermeersch

Bistro Vermeersch

LEKKER LUNCHEN IN PIVA

Bistro Vermeersch is open van maandag tot en met vrijdag. Woensdag, donderdag en vrijdag kan je lunchen à la carte wanneer de leerlingen van het 5de jaar instaan voor de keuken en zaal.

Nieuw dit jaar: Bistro Vermeersch Relax

De laatstejaars Restaurant en Keuken gaan een stapje verder in hospitality, beleving en zaalbereiding. Op maandag en dinsdag kunnen jullie lekker lunchen à la carte of kiezen voor het menu. 6RK serveert ook suggestiebier en -wijnen. We ronden die dagen ook pas af om 15 uur in plaats van 14 uur.

Nieuw voor de leerlingen van het 4de jaar: op het einde van het schooljaar in mei nemen zij de zaal en keuken van Bistro Vermeersch over en serveren een driegangenmenu.

Prijzen

Bistro Vermeersch à la carte:

  • voorgerecht vanaf € 7,00
  • hoofdgerecht vanaf € 15,00
  • dessert vanaf € 5,00

Betalen kan enkel met de bankkaart (geen cash of payconiq).

Vegetarisch, vegan of allergie?

Voor elk gerecht voorzien we een plantaardig alternatief. Wanneer je online reserveert kan je bij 'Opmerkingen' alvast aangeven of je een vegan of vegetarisch alternatief wenst. Ook allergiëen kan je doorgeven.

Hof van Leysen

Hof van Leysen

GASTRONOMISCH TAFELEN

Onze 6de en 7de jaars verwelkomen je in de aangename setting van ons didactisch restaurant ‘Hof van Leysen’. Onze 'VIP' is geopend van dinsdag tot en met vrijdag voor een uitgebreide, gastronomische lunch. 

Onze leerlingen ontvangen je om 12u00. Genieten van je mokka kan tot 15.30 uur.

We bieden de volgende menuformules aan:

  • 3-gangenmenu € 40,00
  • 4-gangenmenu € 45,00

Drankenformule

  • 3- gangenmenu: wijnen, waters, koffie of thee met versnaperingen: € 17,00
  • 4- gangenmenu: wijnen, waters, koffie of thee met versnaperingen: € 19,00

Aperitieven worden apart aangerekend.

Vegetarisch, vegan of allergie?

Voor elk gerecht voorzien we een plantaardig alternatief. Eet je liever plant-based, geef dat aan bij je reservatie. Heb je een allergie, geef ook dat door zodat onze leerlingen tijdig een alternatief gerecht kunnen voorzien

Lunchen +6 personen

Om de opleiding van onze leerlingen maximaal te benutten geven we de voorkeur aan maximaal 6 personen per tafel. Wil je reserveren voor meer dan 6 personen? Dan kan je telefonisch contact opnemen op het nummer 03 242 26 00.

Ook als je problemen ondervindt bij het online reserveren, kan je ons daar bereiken. Wil je een reservatie annuleren dan bel je eveneens naar het nummer 03 242 26 00. Online reserveren kan tot 1 werkdag op voorhand.

Banket Taillevent

Taillevent

Met een groep lunchen in Taillevent

Wil je een feestelijk of zakelijk banket voor 12 tot 40 gasten dan kan PIVA daarvoor zorgen.  Dit kan in onze school enkel op donderdag- en vrijdagmiddag.

Aanvraag banket in PIVA

*** VOLZET: We kunnen geen banketten meer aannemen voor schooljaar 2022-2023 ***

Gebruik onderstaand formulier om je aanvraag voor een banket in PIVA door te sturen naar de heer Stijn Jammaers, technisch adviseur van Hotel. Met deze gegevens kan hij nagaan wat de mogelijkheden zijn. Hij zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om de details te bespreken.

*
*
*
PIVA verzorgt een banket voor +/- 12 tot 40 gasten. Hoeveel gasten wil je uitnodigen?
*
Een banket kan op donderdag of vrijdag. Noteer hier één of meerdere data die voor jou geschikt zijn.
 
Een feestelijk of zakelijk banket? Voor welke gelegenheid wens je een banket te organiseren?
*
captcha
 
 

Contact

Als je problemen ondervindt bij het online reserveren, kan je ons bereiken op het nummer 03 242 26 00. Wil je een reservatie annuleren dan bel je eveneens naar dit nummer 03 242 26 00.