Partners

Partners AEHT Cornet Trophy

AEHT Cornet Trophy krijgt de steun van Brouwerij Palm, VLAM en Lekker van bij ons.

Winnaars AEHT Cornet Trophy 2022
Winnaars AEHT Cornet Trophy 2022 in Hotelschool Hasselt

Met dank aan Brouwerij Palm &  De Hoorn en Rodenbach

In 2011 engageerde Brouwerij Palm &  De Hoorn en Rodenbach zich om haar schouders onder het Belgisch AEHT project te steken. Door een gebrek aan middelen was de Belgische AEHT werking uitgedoofd maar onder impuls en met de financiële ondersteuning van Brouwerij Palm & De Hoorn en Rodenbach kende AEHT België in 2011 een doorstart.

De AEHT Cornet Trophy die jaarlijks door een Belgische Hotel- en toerismeschool wordt georganiseerd is een preselectie op deelname aan de Europese wedstrijd en conferentie. Als hoofdsponsor financiert de brouwerij jaarlijks de participatie van de geselecteerde Belgische leerlingen en docenten aan de Europese Hotel- en Toerismescholenwedstrijd in het buitenland en garandeert ze op deze manier de aanwezigheid van een Belgische delegatie op deze Europese hoogmis

"Voor Brouwerij Palm & De Hoorn en Rodenbach is de ondersteuning van AEHT een educatief én maatschappelijk project. De brouwerij stelt zich onder meer als objectief studenten met een horecaopleiding de kans te bieden hun vaardigheden op vlak van bier en gastronomie aan te scherpen, zo maken jonge professionelen kennis met de rijke Belgische Biercultuur. Niet voor niets zijn productkennis, Beer & Food Pairing en serveerkunde van bier verplichte onderdelen binnen de wedstrijd. Ook het maatschappelijk aspect is een belangrijke motivator voor de brouwerij, dat de teams worden samengesteld uit leerlingen van verschillende scholen is een van de positieve elementen binnen de organisatie.  Niet alleen wordt de culinaire kennis rond bier versterkt maar ook de sociale vaardigheden worden door het samenwerken in teamverband extra ontwikkeld." volgens Peter Buelens PR & Communication manager van Brouwerij Palm & De Hoorn en Rodenbach.

Voor partner VLAM is de wedstrijd een prachtig initiatief om getalenteerde, toekomstige professionals te inspireren met al het lokaal lekkers dat Vlaanderen te bieden heeft.

Partners 11de editie AEHT Cornet Trophy

Gastschool PIVA dankt ook volgende partners:

Partners van PIVA voor AEHT Cornet Trophy
Partners van PIVA voor AEHT Cornet Trophy