'Kan ik aansluiten in het 3de jaar?' en andere veelgestelde vragen

publish date
19.06.2020

Je hebt je eerste of tweede jaar gevolgd in een andere school en je vraagt je af of je kan aansluiten bij bakkerij, slagerij, hotel of toerisme in PIVA? Aarzel niet. We starten met je alles aan te leren van het begin.

Veelgestelde vragen

Dit is één van de vragen die gesteld werd aan onze leerkrachten tijdens de chatsessies op onze Digideurdag. Ouders en toekomstige leerlingen hadden ook vragen over het uniform, over onze omgang met dyslexie en dyscalculie, over vakken zoals STEM...

Al deze vragen - én de antwoorden - hebben we verzameld onder 'Veelgestelde vragen'. Heb je nog een vraag waarop je het antwoord niet meteen vindt, aarzel niet en maak gebruik van het contactformulier. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Surf rond op onze website en bekijk de lessentabellen van de verschillende opleidingen en bekijk filmpjes van onze leerlingen en leerkachten bij Digideurdagen.

Tijdens de schooluren kan je ons ook telefonisch bereiken op het nummer 03 242 26 00. Mailen kan ook op het adres info.piva@provincieantwerpen.be.

Volgende van de detaillijst