Schrijf je in

Bij PIVA ben je aan het juiste adres om jouw bakker-, slager-, horeca- of toerismedroom waar te maken. 

Inschrijven voor schooljaar 2023-2024

voor het eerste jaar

Waarom aanmelden in 'Meld je aan'? ‘Meld je aan’ is een centraal aanmeldsysteem op initiatief van het Lokaal Overlegplatform Antwerpen dat alle secundaire scholen in de regio Antwerpen vertegenwoordigt. Dankzij ‘Meld je aan’ moet je niet dagenlang aanschuiven voor de schoolpoort en krijg je gelijke kansen om je kind in te schrijven in de scholen van jouw keuze.

Hoe aanmelden? De website van ‘Meld je aan’ wijst je stap voor stap de weg naar PIVA.

  • Op 11 mei 2023 werden de resultaten van 'Meld je aan' bekendgemaakt en weet je waar je je kind mag inschrijven. Jouw plaats is gewaarborgd voor deze school.
  • Vanaf 16 mei 2023 kan er officieel worden ingeschreven op PIVA na afspraak. PIVA bundelt de inschrijvingen op woensdag 24 mei van 13 tot 19 uur. Om een afspraak te maken, kan je bellen op het nummer 03 242 26 00.
     
  • Heb je maart/april geen gebruik gemaakt van 'Meld je aan' en wil je je kind alsnog inschrijven in het eerste jaar in PIVA? Op de website van 'Meld je aan' vind je terug of er nog vrije plaatsen zijn. Je kan op de website van 'Meld je aan' alvast je gegevens invullen: https://meldjeaansecundair.antwerpen.be/

voor het 2e tot 7e jaar

Zoek je een plek voor een ander leerjaar dan het eerste? Neem rechtstreeks contact op met PIVA op het nummer 03 242 26 00. Of mail ons op info.piva@provincieantwerpen.be om een afspraak te maken voor een inschrijving.

Reken op een uur voor een inschrijving en vergeet je paspoort niet!

 

8 meestgestelde vragen

Moet ik al iets kunnen koken? PIVA-leerkrachten beantwoorden deze en andere veelgestelde vragen in onderstaande video.

Heb je nog vragen? Hier vind je meer antwoorden op veelgestelde vragen en kan je ook een vraag insturen.

Voor informatieve vragen kan je ons ook altijd mailen op info.piva@provincieantwerpen.be. We zijn ook dagelijks telefonisch bereikbaar op het nummer 03 242 26 00 tijdens de schooluren.

8 redenen om voor PIVA te kiezen

Leren doe je best samen. Een onthaalweek, meerdaagse teambuildings, spelletjesmiddagen,... Bij PIVA ben je goed omringd. Ontdek meer goeie redenen om voor PIVA te kiezen in onderstaand filmpje. Lees ook online de brochure van PIVA.

Smakelijk leren! Een dag in het eerste jaar PIVA

 

Secretariaat

tel.: 03 242 26 00
fax: 03 242 26 01
e-mail: info.piva@provincieantwerpen.be

Filmpjes

Onze leerkrachten, leerlingen en oud-leerlingen vertellen je graag zelf wat je precies kan studeren op PIVA. 

Bekijk filmpjes van onze leerkrachten en leerlingen.