Kledijvoorschriften

PIVA is een uniformschool, zo kom je altijd stijlvol naar school. Ook op weg van en naar de school dragen de leerlingen het uniform. Leerlingen komen niet naar school in hun praktijkuniform.

Een leerling ziet er verzorgd uit, zowel tijdens de praktijk- als tijdens de theorielessen. De kledij is sober, onopvallend en smaakvol en is in overeenstemming met de algemeen gangbare en maatschappelijk aanvaardbare normen.

Het kapsel is onopvallend en een hoofddeksel wordt uitsluitend bij de praktijkkledij gedragen en is in alle andere omstandigheden verboden.

De uiterlijke verschijning van de leerling weerspiegelt het respect dat hij of zij betoont voor medeleerlingen en leerkrachten en ook voor de mensen waarmee hij of zij in contact komt. 

Kleuren

De kleuren van het uniform zijn wit, royal blue en zwart.

In het schoolreglement staan de kledingvoorschriften meer gedetailleerd beschreven in hoofdstuk 4. Raadpleeg het schoolreglement.    

Aankoop theoriekleding

De schoolkledij kun je aankopen bij de firma Veys: https://www.veysbedrijfskleding.be/product-categorie/schooluniformen/
Adres: Bisschoppenhoflaan 626 in 2100 Deurne. Tel: 03 272 03 59.

Schoenen (theorie), rugzak en jas moeten niet bij de firma Veys aangekocht worden. De jas moet wél effen zwart zijn.

Lijsten praktijkkleding per richting

Voor de praktijkkledij kun je bij de firma Veys terecht: https://www.veysbedrijfskleding.be/product-categorie/schooluniformen/

Praktijkkleding van PIVA is rechtstreeks aan te kopen in de winkel daar deze voorzien wordt met de naam van de leerling.
Adres: Bisschoppenhoflaan 626 in 2100 Deurne. Tel: 03 272 03 59.