Digitale opendeurdag op 24 april

publish date
02.04.2021

Net als vorig schooljaar moeten we ook dit jaar rekening houden met coronamaatregelen tijdens de opendeurdag. We zijn genoodzaakt om die opendeurdag op 24 april digitaal te organiseren.

Wens je de mogelijkheid om zaterdag 24 april wat meer info te krijgen via de digitale weg? Vul dan het formulier in en we zullen jou contacteren.

Inschrijven in PIVA

Heb je geen vragen meer en wens je meteen een inschrijvingsformulier in te vullen? Vanaf zaterdag 24 april kan je online inschrijven.

Deze inschrijving wordt verwerkt en je zal nadien een bericht krijgen van bevestiging van inschrijving of van een plaats op de wachtlijst.

Voor informatieve vragen kan u ons mailen op info.piva@provincieantwerpen.be. Vanaf 19 april zijn we ook dagelijks telefonisch bereikbaar op het nummer 03 242 26 00.

Digitaal aanmelden voor het 1e jaar

Ouders die hun kind hebben aangemeld voor het 1e jaar via Meld je aan ontvangen bericht en een ticket op 21/04. Heb je geen gebruik gemaakt van het 'Meld je aan'-systeem voor Antwerpen dan kan je bovenstaand formulier gebruiken om je kind in te schrijven voor het 1e jaar vanaf 26/4. 

8 meestgestelde vragen

Moet ik al iets kunnen koken? PIVA-leerkrachten beantwoorden deze en andere veelgestelde vragen in onderstaande video.

Heb je nog vragen? Hier vind je meer antwoorden op veelgestelde vragen en kan je ook een vraag insturen.

Smakelijk leren! Een dag in het eerste jaar PIVA

PIVA brochure eerste graad 2021-2022

Ben je gepassioneerd door voeding en toerisme? Dan ben je bij PIVA op de juiste plek. Vanaf het eerste jaar geniet jij op PIVA van een topopleiding. In onderstaande brochure vind je meer info. Je kan ze  online bekijken.