WRAP 11: jong talent in binnen- en buitenland

publish date
21.12.2023

Het was weer een grensverleggende periode voor onze jonge talenten van Berlijn tot Madrid, van Vilnius tot Ivoorkust en Helsinki. Lees het allemaal in het WRAP-magazine van kerst 2023.

PIVA Wrap 11 - winter 2023

Lees alles over

AEHT in Litouwen

Grensverleggend leren, uitdagingen overwinnen en de wereld ontdekken: PIVA heeft al 25 jaar lang een sterk Erasmusprogramma waar de internationale wedstrijd AEHT jaarlijks deel van uitmaakt. Dit jaar namen 5 leerlingen van PIVA deel aan de wedstrijd voor hotel- en toerismescholen in Vilnius, Litouwen.

De warmste finish van de Liantis Urban Trail

Op zondag 19 november beleefde Antwerpen de 10 editie van de Liantis Urban Trail Antwerp, een unieke loopervaring waarbij deelnemers de stad doorkruisen op een parcours van 7 of 12 km, langs historische en markante gebouwen. De jubileumeditie startte en eindigde dit jaar in PIVA.

De warmste finish van PIVA en CVO Vitant heeft € 1.593 opgeleverd voor De Warmste Week. Bekijk de actievideo.

Unicef-project Ivoorkust

De Provincie Antwerpen investeert in een bijzonder project in het West-Afrikaanse land Ivoorkust. Onder impuls van Unicef worden er in het hele land schooltjes gebouwd van gerecycleerd plastic-afval. Vijf leerlingen van de vijf provinciale scholen van Antwerpen - met Stien Moyson (6BT) van PIVA - kregen de kans om het Unicef-project te bezoeken.

Madrid heeft ons omver geblazen

Een avontuur vol culturele ontdekkingen, actieve excursies en culinaire verwennerijen wachtte de leerlingen van 5 Toerisme tijdens hun studiereis naar Madrid. Van koninklijke paleizen en kunstmusea tot sportieve activiteiten en middeleeuwse stadjes, de reis bood een diverse mix van educatie en ontspanning.

Wrap Star: crêpes Suzette

Recept en instructiefilmpje met meneer Delforge.

En nog veel meer...

WRAP STAR: Crêpes Suzette met meneer Delforge

Maak indruk bij je gasten tijdens de feestdagen met Crêpes Suzette als dessert. Met het instructiefilmpje van meneer Delforge moet dat lukken.

Gelieve marketing cookies te accepteren om deze video te bekijken.