Blij jullie weer te zien!

publish date
24.05.2020

De eerste week van de herstart met de leerlingen van het 6de en 7de jaar is goed verlopen. Leerkrachten en leerlingen waren blij elkaar weer te zien.

Herstart PIVA: eerste week

 

Het is even wennen, les volgen en geven met een mondmasker op. Opletten dat je voldoende afstand bewaart, ook tijdens de praktijklessen. Maar we zijn vooral blij elkaar weer te zien en weer aan de slag te kunnen in de school met de leerlingen van het 6de en het 7de jaar.

Het 6de jaar Restaurant-Keuken is gestart met meidoornbloesem, daarvan maakten de leerlingen siroop. De afdeling bakkerij rook weer lekker naar versgebakken brood en viennoiserie. Het 7de jaar slagerij heeft salami geproduceerd. En aan het onthaal word je nu vriendelijk verder geholpen door leerlingen van het 7de jaar Hotelonthaal.

Wist je dat je nu online kan inschrijven? Wanneer je online hebt ingeschreven, neemt een medewerker van PIVA zo snel mogelijk telefonisch contact met je op voor de verdere afhandeling en het beantwoorden van eventuele vragen. Klik hier om je in te schrijven.

Kijk gerust nog wat rond op de website. De afgelopen weken in lockdown hebben leerkrachten, leerlingen en oud-leerlingen filmpjes opgenomen om je meer te vertellen over de school. De filmpjes kan je bekijken bij Digideurdagen.

 

Volgende van de detaillijst