Schrijf je in

Bij PIVA ben je aan het juiste adres om jouw bakker-, slager-, horeca- of toerismedroom waar te maken. Start vandaag met de online inschrijving! Hier vind je ook het antwoord op de meestgestelde vragen en onze online brochure.

Inschrijven in PIVA

Je kan je hier online inschrijven voor het 2e tot 7e jaar PIVA. Inschrijvingen voor het 1e jaar verlopen via Meld je aan (zie lager).

Je inschrijving wordt verwerkt en je zal nadien een bericht krijgen van bevestiging van inschrijving of van een plaats op de wachtlijst.

Inschrijven voor het 1e jaar

  • Is je kind reeds aangemeld voor het 1e jaar PIVA en heb je je ticket ontvangen voor onze school? De school neemt contact op met jou om de inschrijving te bevestigen.
  • Is je kind nog niet aangemeld voor het 1e jaar PIVA? De vrije inschrijvingen zijn nu gestart. Zet je kind op de wachtlijst via 'Meld je aan'

8 meestgestelde vragen

Moet ik al iets kunnen koken? PIVA-leerkrachten beantwoorden deze en andere veelgestelde vragen in onderstaande video.

Heb je nog vragen? Hier vind je meer antwoorden op veelgestelde vragen en kan je ook een vraag insturen.

Voor informatieve vragen kan je ons ook altijd mailen op info.piva@provincieantwerpen.be. We zijn ook dagelijks telefonisch bereikbaar op het nummer 03 242 26 00 tijdens de schooluren.

8 redenen om voor PIVA te kiezen

Leren doe je best samen. Een onthaalweek, meerdaagse teambuildings, spelletjesmiddagen,... Bij PIVA ben je goed omringd. Ontdek meer goeie redenen om voor PIVA te kiezen in onderstaand filmpje. Lees ook online de brochure van PIVA.

Smakelijk leren! Een dag in het eerste jaar PIVA

 

Secretariaat

tel.: 03 242 26 00
fax: 03 242 26 01
e-mail: info.piva@provincieantwerpen.be

Filmpjes

Onze leerkrachten, leerlingen en oud-leerlingen vertellen je graag zelf wat je precies kan studeren op PIVA. 

Bekijk filmpjes van onze leerkrachten en leerlingen.