Inschrijven in PIVA

Net als vorig schooljaar moeten we ook dit jaar rekening houden met coronamaatregelen. Dat heeft gevolgen voor inschrijvingen en opendeurdagen. Wat we je wel kunnen aanbieden is een individuele rondleiding. Je kan je nu inschrijven voor een PIVA-tour.

Schrijf je in voor een rondleiding in PIVA

Een leerkracht leidt je rond langs de lokalen, didactische restaurants en winkels. Reken een uurtje voor de rondleiding en het beantwoorden van je vragen.

  • donderdag 14/1
  • dinsdag 19/1
  • donderdag 28/1
  • dinsdag 2/2

Telkens van 16u30 tot 17u30

  • Op zaterdag 6/2 worden er rondleiding georganiseerd tussen 12u en 16u.

Op bovenstaande momenten staan PIVA-leerkrachten voor je klaar. Lukt het niet om je vrij te maken op één van die momenten dan kan je het formulier gebruiken om een ander moment voor te stellen. Je kan ook telefonisch contact opnemen tijdens de schooluren op het nummer 03 242 26 00 of een mail sturen naar info.piva@provincieantwerpen.be.

Schrijf je hier in voor een rondleiding in PIVA

Tot binnenkort voor de rondleiding. Vergeet je mondmasker niet!

Wil je in januari starten in PIVA?

Vanaf 4 januari kan je ons tijdens de schooluren telefonisch bereiken op het nummer 03 242 26 00. Je kan ook mailen om een afspraak te maken in verband met een inschrijving op inschrijvingen@piva.be

Eerste graad

Ben je gepassioneerd door voeding en toerisme? Dan ben je bij PIVA op de juiste plek. Vanaf het eerste jaar geniet jij op PIVA van een topopleiding. 

Meer informatie en de lessentabel van het 1ste en 2de jaar vind je hier.

Secretariaat

tel.: 03 242 26 00
fax: 03 242 26 01
e-mail: info.piva@provincieantwerpen.be

Veelgestelde vragen

Op zondag 24 mei tijdens de digitale opendeurdag hebben onze leerkrachten en medewerkers vragen beantwoord via chat. De vragen die toen gesteld werden hebben we online verzameld en beantwoord: bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen.

Digitale opendeurdag mei 2020

Onze leerkrachten, leerlingen en oud-leerlingen vertellen je graag zelf wat je precies kan studeren op PIVA. 

Bekijk filmpjes van onze leerkrachten en leerlingen.