Inschrijven in PIVA

Je staat te popelen om je in te schrijven in PIVA maar door de coronamaatregelen kunnen we geen fysieke opendeur- of inschrijfdagen organiseren.

Om die reden verlopen de inschrijvingen in PIVA dit jaar op een aangepaste manier: vanaf 18 mei kan je hier online inschrijven. Nadat je het online formulier hebt ingevuld, neemt de school contact op met jou.

Ondervind je problemen met de online registratie of heb je vragen, mail info.piva@provincieantwerpen.be of bel 03 242 26 00 tijdens de schooluren.

Online inschrijven

Fysieke inschrijvingen in de school kunnen niét voor 31 augustus, kom dus niet naar de school. Maar je kan je nu wel online inschrijven.

Wanneer je online hebt ingeschreven, neemt een medewerker van PIVA zo snel mogelijk telefonisch contact met je op voor de verdere afhandeling.

Kies en klik om je online in te schrijven

Om het inschrijvingsproces af te ronden, volgt er nog een telefonisch gesprek en online opvolging. Fysieke afspraken in de school kunnen niet voor 31 augustus.

De inschrijvingen verlopen volgens het principe van de chronologie, wie eerst inschrijft wordt eerst verder geholpen.

* Ouders die hun kind reeds eerder aangemeld hebben bij Meldjeaan en een ticket voor PIVA hebben, worden zo spoedig mogelijk telefonisch gecontacteerd door een medewerker van PIVA.
Wij nemen contact op met jou.

Heb je vragen, mail info.piva@provincieantwerpen.be of bel 03 242 26 00 tijdens de schooluren.

 

INSCHRIJVINGEN

PIVA volgt de richtlijnen van de FOD Volksgezondheid betreffende het coronavirus strikt op. Vanaf nu kan je online inschrijven.

Ondervind je problemen met het online inschrijven of heb je vragen, mail info.piva@provincieantwerpen.be of bel 03 242 26 00 tijdens de schooluren.

Kom niet naar de school! 

Secretariaat

tel.: 03 242 26 00
fax: 03 242 26 01
e-mail: info.piva@provincieantwerpen.be

Opendeurdag: een digitaal alternatief op zondag 24 mei

Op zondag 24 mei verwelkomen wij jou en je ouders graag op onze digideurdag. Kijk welke richtingen onze school heeft. Snuif de schoolsfeer al eens op. Heb je vragen over een bepaalde richting of twijfel je nog over je studiekeuze? Dan kan je hierover live chatten met leerkrachten en medewerkers. Klaar om je vragen af te vuren? 

Bekijk het programma van de Digideurdag, of duik rechtstreeks in ons aanbod.