Inschrijven in PIVA

Je staat te popelen om te starten in PIVA in het nieuwe schooljaar? Vanaf 17 augustus kan je ons bereiken, telefonisch of via mail, om een afspraak te maken. Ondertussen kan je alvast online inschrijven.

Vanaf 17 augustus kan je ons weer telefonisch bereiken op het nummer 03 242 26 00. Heb je vragen of wil je een afspraak om langs te komen? Dan kan je ons ook mailen op communicatie@piva.be.

Online inschrijven

De school bezoeken of langskomen om inschrijvingen te vervolledigen kan enkel op afspraak. Je kan wel alvast online inschrijven.

Wanneer je online hebt ingeschreven, neemt een medewerker van PIVA zo snel mogelijk telefonisch contact met je op voor de verdere afhandeling.

Kies en klik om je online in te schrijven

Om het inschrijvingsproces af te ronden, volgt er nog een telefonisch gesprek en online opvolging. Fysieke afspraken in de school kunnen enkel op afspraak en met inachtneming van de coronamaatregelen.

De inschrijvingen verlopen volgens het principe van de chronologie, wie eerst inschrijft wordt eerst verder geholpen.

Heb je vragen, mail communicatie@piva.be of bel 03 242 26 00 tijdens de schooluren.

 

ZOMERVAKANTIE

De school is gesloten vanaf 4 juli. Je kan nog steeds online inschrijven. Een medewerker neemt contact met je op vanaf 24 augustus. Vanaf 17 augustus is de school opnieuw telefonisch bereikbaar en open op afspraak.

Contacteer de school via mail op communicatie@piva.be of bel vanaf 17 augustus
03 242 26 00 tijdens de schooluren.

Secretariaat

tel.: 03 242 26 00
fax: 03 242 26 01
e-mail: info.piva@provincieantwerpen.be

Opendeurdag: een digitaal alternatief

Onze leerkrachten, leerlingen en oud-leerlingen vertellen je graag zelf, vanuit hun kot, wat je nu precies kan studeren op PIVA. 

Bekijk filmpjes van onze leerkrachten en leerlingen.