Inschrijven in PIVA

Je staat te popelen om je in te schrijven in PIVA maar door de coronamaatregelen kunnen we geen fysieke opendeur- of inschrijfdagen organiseren.

Om die reden verlopen de inschrijvingen in PIVA dit jaar op een aangepaste manier: vanaf 18 mei kan je hier online inschrijven. Nadat je het online formulier hebt ingevuld, neemt de school contact op met jou.

Ondervind je problemen met de online registratie of heb je vragen, mail info.piva@provincieantwerpen.be of bel 03 242 26 00 tijdens de schooluren.

Online inschrijven

Fysieke inschrijvingen in de school kunnen niét voor 31 augustus, kom dus niet naar de school. Maar je kan nu wel online inschrijven.

Wanneer je online hebt ingeschreven, neemt een medewerker van PIVA zo snel mogelijk telefonisch contact met je op voor de verdere afhandeling.

Kies en klik om je online in te schrijven

Om het inschrijvingsproces af te ronden, volgt er nog een telefonisch gesprek en online opvolging. Fysieke afspraken in de school kunnen niet voor 31 augustus.

De inschrijvingen verlopen volgens het principe van de chronologie, wie eerst inschrijft wordt eerst verder geholpen.

Heb je vragen, mail info.piva@provincieantwerpen.be of bel 03 242 26 00 tijdens de schooluren.

 

ZOMERVAKANTIE

De school is gesloten vanaf 4 juli. Je kan nog steeds online inschrijven. Een medewerker neemt contact met je op vanaf 24 augustus. Vanaf 24 augustus is de school opnieuw telefonisch bereikbaar en open op afspraak.

Contacteer de school via mail op info.piva@provincieantwerpen.be of bel 03 242 26 00 tijdens de schooluren.

Secretariaat

tel.: 03 242 26 00
fax: 03 242 26 01
e-mail: info.piva@provincieantwerpen.be

Opendeurdag: een digitaal alternatief

Onze leerkrachten, leerlingen en oud-leerlingen vertellen je graag zelf, vanuit hun kot, wat je nu precies kan studeren op PIVA. 

Bekijk filmpjes van onze leerkrachten en leerlingen.