WRAP 12: eerste graad maakt indruk

publish date
07.05.2024

Er is veel gebeurd in PIVA de afgelopen maanden, te veel om allemaal op te nemen in één magazine. Maar dit staat er alvast in: 'Keukenmagie' met de 1e graad. Leerlingen namen deel aan wedstrijden in eigen land maar ook in Riga! Meer buitenlands nieuws van 5 toerisme op stage in Tenerife en van recent afgestudeerden over heel Europa.

WRAP magazine lente 2024

Lees alles over

Keukenmagie met de eerste graad

De leerlingen van de eerste graad willen supergraag tonen wat ze al hebben geleerd tijdens de lessen voedingstechnieken want ze zijn daar uiteraard zeer trots op. En daarvoor krijgen ze de kans tijdens 'Keukenmagie', een diner voor 200 gasten - hun ouders.

Erasmusstage Tenerife

Wat een ervaring! Een studiereis waar zelfs reisprofessionals jaloers op kunnen zijn. Dankzij Erasmus+ hebben de leerlingen van 5 toerisme bijna 2 weken lang op een interessante toeristische bestemming lessen gevolgd en een diepere inkijk gekregen in de toerisme- en reissector.

Jongeren ontdekken onze school

Jaarlijks bieden we jongeren verschillende mogelijkheden om PIVA te leren kennen met workshops tijdens de opendeurdag en individuele rondleidingen. Dit jaar hebben we voor het eerst ook een kamp georganiseerd tijdens de paasvakantie, Kookscouts.

Grensverleggende bevlogenheid dankzij Erasmus+

In september vertrokken 16 net afgestudeerden met Erasmus+ naar Letland, Zweden, Finland, Noord-Ierland, Hongarije, Italië en Tenerife. Eind februari kwamen ze na een stageperiode van 5 maanden terug. Uit hun verslagen kunnen we besluiten dat het een leerrijke ervaring was.

En nog veel meer...