PIVA-leerlingen op het podium

publish date
03.12.2019

In november namen PIVA-leerlingen deel aan verschillende prestigieuze wedstrijden en klommen op tot het hoogste niveau.

Stijn Jammaers en Nathalie Joosen
AEHT-deelnemers 2019

AEHT in Kroatië

Jan Kerkhof scoorde zilver in de Culinary Art Competition met een team van drie. Hij werd gecoacht door Luc Godon en Philippe Waterschoot. Emma Hardy werkte in de Pastry Competition samen met een Litouwse en behaalde brons. Kristof De Vocht en Kris Van Rysselberghe waren haar coaches. Rik Mertens werkte samen met een Portugees meisje in de Restaurant Service Competition en had Lucas Delforge als coach.

Jong talent Trophée Auguste Escoffier Benelux

Jong talent Trophée Auguste Escoffier Benelux

Nathalie Joosen (rechts) bereikte met Sara Possemiers een verdiende derde plaats in de prestigieuze wedstrijd Jong talent Trophée Auguste Escoffier Benelux op de Horeca expo in Gent. De gerechten waren volgens Peter Goossens, die de jury voorzat, dit jaar van een zeer hoog niveau. Nathalie werd gecoacht door Stijn Jammaers.

Junior Gelato Chef 2019

Junior Gelato Chef

Julie Van Bogaert heeft met haar Asian Goldijs een mooie tweede plaats kunnen verzilveren tijdens Junior Gelato Chef 2019 in Horeca Expo in Gent.

PIVA neemt deel aan Champagnewedstrijd

Champagnewedstrijd

Laurens Meynen (links) eindigde mooi tweede op de Champagnewedstrijd voor de zesde en zevende jaars van de Belgische hotelscholen.

Volgende van de detaillijst