Leerlingen PIVA pakken prijzen in het vlees

publish date
05.10.2021

Voor de derde keer op rij wint een leerling van het PIVA de meest prestigieuze prijs voor toekomstige slagers, de Juniorcup. Een wedstrijd voor jongeren onder de 25 jaar is dat, die een opleiding volgen tot slager. 

ATV PIVA slagerij wint Juniorcup 2021

ATV

Natan Marschang uit Schelle kon vorige week de jury in Kortrijk overtuigen met een vleesschotel konijn en kaapte de meeste punten weg. Maar ook andere leerlingen deden het niet slecht. Het team van PIVA behaalde 16 keer goud, 15 keer zilver en 11 keer brons.

ATV kwam langs in de afdeling slagerij: https://atv.be/nieuws/leerlingen-piva-pakken-prijzen-in-het-vlees-126742

TV Mortsel

Beenhouwerij afdeling PIVA wint juniorcup 2021 op Meat Expo

Niels Haiverlain van 7 traiteur en vleesspecialiteiten kon de Beker van Ben Weyts in de wacht slepen voor de creatiefste schotel. "Zo'n wedstrijd brengt veel stress mee want PIVA gaat enkel voor goud."

ROBtv Nick Van Hoof wint goud op Meat Expo
Nick Van Hoof

ROB TV

17-jarige student-slager uit Wezemaal wint goud op Meat Expo

Nick Van Hoof uit Wezemaal heeft vorige week een gouden medaille gewonnen op de Meat Expo in Kortrijk, een jaarlijkse beurs voor slagers en traiteurs. Hij scoorde met zijn ambachtelijke natuurham in de categorie gekookte hespen.

Bekijk de reportage op ROB-tv: https://www.robtv.be/nieuws/leerling-wint-goud-met-natuurham-126715

aantwaarpe.be

PIVA behaalde voor de derde keer op rij de Juniorcup, een trofee die uitgereikt wordt aan een individuele leerling. Die eer viel Natan Marschang te beurt. aantwaarpe.be sprak met Natan Marschang (leerling) en Tony De Clercq (leerkracht) van PIVA.

 

Nog meer media-aandacht voor PIVA slagerij: