Helpende Handjes: koekjes voor het goede doel

publish date
02.12.2020

PIVA steunt het warm initiatief van Helpende Handjes: 25.000 koekjes voor het goede doel, gebakken door de leerlingen van 6TB en ingepakt door vele helpende bakkershandjes.

Helpende handjes: koekjes voor het goede doel

Koekjes voor het goeie doel

Het Antwerps koppel Tamara Nolens en Sven Van de Velde hebben een kindje met het zeldzaam syndroom SYNGAP1. Dochter Oa zal nooit zelfstandig kunnen wonen. Tamara en Sven willen een project verwezenlijken waar hun dochter en andere mensen met een beperking een thuis, een werkplek en een stukje geluk kunnen vinden.

Helpende Handjes is een tool om fondsen in te zamelen. Niet alleen voor het eigen goed doel van Tamara en Sven, maar meteen voor iedereen die een financieel steuntje in de rug kan gebruiken voor een persoonlijk goed doel, instellingen, scholen, individuen, verenigingen...

Helpende Handjes zijn gepatenteerde handvormige koekjes met een hartje, die tegen een lage prijs aangeboden worden aan iedereen die nood heeft aan menselijke of materiële hulp. Je steunt je eigen doel maar door de aankoop van de koekjes bij Helpende Handjes vzw gaat er telkens 1 euro naar de oprichting van een werkatelier voor mensen met een beperking.

PIVA helpt een handje

De leerlingen van 6TBBa hebben onder leiding van Chef De Vocht ondertussen al 16.000 koekjes gebakken. Nog 9.000 te gaan vandaag. De leerlingen van Dirk Lemmens en Marc Jaspers hebben geholpen met het draaien van degen. De leerlingen van Lieven Hellemans en Sofie De Dooy hebben geholpen met het verpakken van de koekjes. Vele helpende handjes maken licht werk!

Volgende van de detaillijst