Volg GIP Bakkerij via Facebook Live

publish date
05.06.2020

De leerlingen van het 6de jaar BSO en TSO ronden hun GIP-opdracht af. De presentatie van de afstuderende bakkers kan je live volgen op Facebook van 9 tot 19 juni.

gip-opdracht 67BBa 2019-2020

De GIP-opdracht draait rond het maken van een entremet. Doorheen het jaar hebben de leerlingen een proces afgelegd van allerlei vakgebonden en vakoverschrijdende opdrachten. Enkele van die opdrachten zijn het ontwerpen van een eigen logo, hun recept vertalen, een kostprijsberekening maken, hun taart kritisch proeven en bijsturen.

De presentatie van hun entremet in de winkel is de apotheose van dit proces. De leerlingen stellen zichzelf, hun taart en de samenstelling ervan even kort voor. Andere jaren gebeurde dit in aanwezigheid van de ouders en externe juryleden, dit jaar zal de presentatie live te volgen zijn op Facebook: https://www.facebook.com/events/279998813404904/

De taart zal worden aangesneden en beoordeeld worden op uitzicht, smaak en textuur.
 

De GIP-data op een rijtje:

Di 9/6: 15 uur gip 6TB - Chef De Vocht - Herbekijk de presentatie op facebook
Woe 10/6: 11 uur gip 6BBb - Chef Jaspers - Herbekijk de presentatie op facebook
Do 11/6: 15 uur gip 6TB - Chef De Vocht - Herbekijk de presentatie op facebook
Vrij 12/6: 15 uur gip 6BBb - Chef Jaspers - Herbekijk de presentatie op facebook

Di 16/6: 14 uur gip 7BBC - Chef Baert - Herbekijk de presentatie op facebook
Woe 17/6: 15 uur gip 6BBa - Chef Andriessen - Herbekijk de presentatie op facebook
Vrij 19/6: 11 uur gip 6BBa - Chef Andriessen - Herbekijk de presentatie op facebook

Volg het live op Facebook: https://www.facebook.com/PIVAAntwerpen/live/
 

Klik hier voor meer info over de opleiding bakkerij.

Volgende van de detaillijst