PIVA oud-leerlingen organiseert demo en reünie

publish date
18.10.2023

De oud-leerlingenvereniging van PIVA bestaat al bijna net zo lang als de school zelf. De vereniging heeft tot doel om mensen bij elkaar te brengen, via demo’s, recepties en feestelijkheden. Er staan twee events op het programma:

Demo Jens en Niels Van Bouwel en Jurgen Baert

Eindejaarsdemo patisserie

De vereniging van PIVA oud-leerlingen organiseert op maandag 23 oktober een eindejaarsdemo met toppatissiers Jens Van Bouwel en Niels Van Bouwel. Ook met onze eigen topchocolatier Jurgen Baert zal een demo geven.

Deelnemen aan de eindejaarsdemo bedraagt €25/persoon (proevertjes inbegrepen).

  • Ontvangst: vanaf 16.30 uur
  • Start demo: 17.00 uur
  • Adres: auditorium PIVA, Desguinlei 244, 2018 Antwerpen.

Uw deelname is bevestigd na betaling van €25 (/persoon) via rekeningnummer IBAN BE 93 4127 1940 9167 met vermelding van uw naam + aantal deelnemers + eindejaarsdemo.

Schrijf je in: https://www.oudleerlingenpiva.be/activiteiten/

Reünie oud-leerlingen 16 november 2023

Reünie Klas van 2011 + 2013

Ben jij afgestudeerd in 2011 of 2013? Wil je graag herinneringen ophalen met oud-leerlingen en leerkrachten? Dan ben je op donderdag 16/11/2023 welkom op PIVA voor een Reünie van de klassen van 2011 en 2013

Deelnemen aan de reünie bedraagt 12/persoon (2 drankjes en hapjes inbegrepen).

  • Ontvangst: vanaf 19.00 uur. 
  • Einde voorzien rond 22.00 uur.
  • Adres: banketzalen PIVA, Desguinlei 244, 2018 Antwerpen.

Uw deelname is bevestigd na betaling van €12 (/persoon) via rekeningnummer IBAN BE 93 4127 1940 9167 met vermelding van uw naam + aantal deelnemers + Reünie2324, ten laatste op 01/11/2023.

Schrijf je in voor de reünie van oud-leerlingen: https://www.oudleerlingenpiva.be/activiteiten/

Danté Hoogewijs in Citta/GvA
Oud-leerling Danté Hoogewijs in Citta/GvA

Wist je dat...

...Danté Hoogewijs, pas afgestudeerd aan PIVA, met zijn cateringconcept Le Icarus, hoge toppen wil scheren? Hij deed ervaring op bij Dôme en Sergio’s Le Pristine. Maar nu wil de jonge chef op eigen kracht vliegen, op topniveau, Michelinwaardig. De meeste gerechten bereidt hij thuis voor, de afwerking gebeurt bij de klant. Geen nood, de consument moet niet de trotse bezitter zijn van een hightechkeuken. Hoogewijs kookt voor elke cliënt op maat, van romantisch dinertje met twee tot een groot opgezet familiefeest. Hij durft het aan. Danté is een bezig bijtje want tussen het koken door studeert hij ook nog marketing aan de Karel de Grote hogeschool. Veel succes Danté met je studies en concept. Maar blijf alert voor warmtebronnen!