PIVA laat je niet los!

publish date
07.10.2020

Waar komen onze leerlingen terecht na hun opleiding bakkerij, slagerij, hotel of toerisme? Wij zijn uiteraard zeer benieuwd. Deze week behaalde oud-leerling Ruben Lamiroy de titel ‘Eerste Kok van België 2021’.

Ruben Lamiroy, eerste kok van België

Oud-leerling hotel

De Prijs Prosper Montagné is een jaarlijks culinair topconcours voor het beste talent in de keuken in België. Ruben Lamiroy, oud-leerling en sous-chef in restaurant De Koolputten in Waasmunster, sleepte de titel ‘Eerste Kok van België 2021’ in de wacht. De prijs voor ‘beste keukencommis’ gaat naar Senne Beldé, die Ruben Lamiroy bijstond.

Meer informatie vind je op de website van horecaplatform en de site van Het Laatste Nieuws.

Oud-leerling bakkerij

In Gazet van Antwerpen kon je ook lezen over Stadssjocoladerij Sjolaa van oud-leerling Johan Pouliart. Zijn parcours loopt van PIVA en de bakkerij van zijn ouders, via de politieschool en een hobby-atelier voor chocolade en marsepein naar een bloeiende, ambachtelijke chocoladezaak in Mechelen.

Sjolaa - oud-leerling Johan Pouliart

Ben jij een oud-leerling van PIVA?

Heb je zelf als oud-leerling van PIVA een verhaal dat je met ons wil delen? Stuur het door met een foto naar communicatie@piva.be. Je kan je ook lid maken van PIVA Echo Club, de vereniging van oud-leerlingen van PIVA.

Volgende van de detaillijst