Murphy Munro maakt nummer tegen pesten

publish date
08.03.2022

Nick Martinet, al 17 jaar leerkracht zedenleer aan PIVA, is eveneens singer-songwriter onder de naam Murphy Munro. Zijn song ‘Look at us now’ werd tijdens 'De week tegen pesten' bijna uitgeroepen tot 'Hymne van de week'.

Nick Martinet alias Murhpy Munro

Meneer Martinet haalt voor zijn songs vaak inspiratie uit zijn werk als leraar. "Er was eens een meisje die herkende dat één van mijn liedjes ging over iets wat zij mij verteld had. Dat was voor haar een hart onder de riem."

Onlangs schreef hij het nummer 'Look at us now' dat het heel goed deed tijdens 'De week tegen pesten' (18 tot 25 februari). Met het nieuwe nummer wil hij een boodschap van kracht brengen. “Onze maatschappij sluit nog al te vaak de ogen voor wat pesten met mensen aanvangt”, legt hij uit. “Het hebben van donkere gedachten en diep verdriet is vaak niet van een gezicht af te lezen. Als mens zijn we perfect getraind in het opzetten van een masker."

Acties tegen pesten duren bij PIVA geen week. We werken hier een heel jaar rond en willen dat PIVA jouw veilige thuishaven is.