WRAP-magazine: grensverleggende en inspirerende stages

publish date
01.07.2024

Deze WRAP is niet alleen een terugblik, maar ook een ode aan de betrokkenheid en inzet van iedereen op PIVA! Lees over de bevlogen winnaars van Young Master Chef, interviews met leerlingen van 6RK en 7BBC, het eerste cultuurfeest vanuit het vak Atelier en zoveel meer. Het recept in dit nummer is een taco van Ena van 2A.

WRAP magazine zomer 2024

Lees alles over

Young Master Chef: de winnaars

Tijdens onze opendeurdag in april kregen leerlingen uit het tweede jaar de kans om hun culinaire talenten te tonen tijdens de Young Master Chef-wedstrijd. Deelnemers konden kiezen uit drie afdelingen: slagerij, hotel of bakkerij. Het was fantastisch om te zien met hoeveel enthousiasme en bevlogenheid de deelnemers aan de slag gingen. De jury had dan ook een moeilijke taak om de winnaars te selecteren uit de indrukwekkende gourmetschotels, verfijnde gerechten en heerlijke gebakjes. De winnaars vertellen.

WRAP STAR

In elk nummer van Wrap tovert één van onze PIVA-leerlingen of leerkrachten ‘de Wrap’ op tafel. Ena Van Neste van 2Ac is de WRAP STAR van dienst in dit nummer. Tijdens de opendeurdag was zij één van de bevlogen deelnemers aan Young Master Chef Hotel. Ena serveerde de jury een taco met pulled chicken, salsa vulling en een lekker dipsausje. Een uitstekend 'wrap'-recept voor de zomer.

Fee en Liam van 7BBC delen hun verhaal

In het artikel blikken we terug op de indrukwekkende stages en vooruit op de toekomstplannen van Fee Van den Bosch en Liam Soursrafil, twee getalenteerde leerlingen van het zevende specialisatiejaar banketbakkerij en chocoladebewerking.

Cultuurfeest Atelier van 3e jaar dubbele finaliteit

Vrijdag 31 mei, 17 uur. Geen school die stilaan leegloopt, maar een lange rij, van de FreeFlow tot de binnentuin. Het zijn de ouders, grootouders, broers en zussen van de leerlingen van het 3de jaar dubbele finaliteit. Ze staan met veel nieuwsgierigheid en een beetje honger in de rij voor het feest dat deze leerlingen organiseren.

Lees dit alles en nog veel meer...

* Je kan het magazine in ISSUU ook downloaden als dat fijner leest.

Bekijk de voorbije WRAP-magazines