Slagerij

30/11

Nice2Meat         

Contactpersoon: Stef Van De Poel         
Adres: Paalstraat, 57     
Postcode + woonplaats: Schoten           
Telefoonnummer: 036584721   
E-mailadres: info@slagerijwillekens.be

        

Einde aanwervingperiode: 14/01/2019

 

Als slagersgast kom je in een ervaren team terecht. Je biedt ondersteuning bij het uitbenen/versnijden van vers vlees en het bereiden van ambachtelijke charcuterie in ons atelier.

Functioneren en communiceren binnen het team is zeer belangrijk, je bent in staat om je takenpakket zelfstandig te voltooien. Daarbij is inzicht in planning een troef.

Daarnaast ben je ook niet bang om je handen vuil te maken, je helpt graag mee met het onderhoud en je volgt de hygiënische voorschriften van onze zaak.

Aanbieden kan telefonisch 036  58 47 21 of via info@slagerijwillekens.be   

 

 

30/11

Atelier Souffriau

Contactpersoon: Tania Hubrechsen       
Adres: Lijnbaanstraat 4
Postcode + woonplaats: 8400 Oostende             
Telefoonnummer: 059/41 36 45             
E-mailadres: hr@ateliersouffriau.be     

 

De familie Souffriau is sinds 1978 actief in de sector. Actueel baat zij externe beenhouwerijen uit in Delhaize supermarkten.  Ons bedrijf beschikt momenteel over 13 winkelpunten met meer dan 130 personeelsleden.

Het bedrijf Atelier Souffriau benadrukt in haar filosofie de kwaliteit van de producten en een uitmuntende dienstverlening. Het is van fundamenteel belang dat iedereen deze visie en deze waarden kent, en dagelijks deelt en toepast..

Verbinden en inspireren door in de winkel een ontmoetings- belevingsplaats te creëren rond merk en product.

Wij bedienen en helpen de klanten in een totaalbeleving.

Wij willen de pure ambacht en smaak van vroeger terug in beenhouwerij en traiteur brengen. Met uitstekende kwaliteit en uitmuntende dienstverlening kenmerken we ons. We helpen de klanten oprecht graag in een totaalbeleving waar kennisdeling en smaak centraal staan.

Wij zoeken gemotiveerde mensen die bereid graag willen bijleren en op zoek zijn kennis en ervaring op te doen. Ambacht, kwaliteit, service en bedrevenheid dragen wij hoog in het vaandel.    

 

 

25/10

Koninklijke Ruig B.V.B.A

Contactpersoon: Diederik Bullynck         
Adres: Zuideinde 235   
Postcode + woonplaats: 1511 GE  Oostzaan       
Telefoonnummer: 0031617747895         
E-mailadres: dbu@ruig.nl           

         

Einde aanwervingperiode: eind 2018     

 

Medewerker Wild en Gevogelte Antwerpen Voor onze nieuwe vestiging Antwerpen zijn wij op zoek naar een fulltime:

Medewerker Wild en Gevogelte

 

Jij hebt een passie voor koken. Voeding staat bij jou centraal en je bent een gastheer/vrouw voor je klanten. Zijn dit jouw ingrediënten en wil jij deze toepassen in je nieuwe functie? Dan ben je bij Ruig aan het juiste adres en zou dit zomaar jouw droombaan kunnen zijn!

 

Wat ga je doen?

Als medewerker Wild en Gevogelte ben je het commerciële gezicht van de afdeling en aanspreekpunt voor klanten, collega’s en Sligro ISPC. Vanuit je vakkennis benader en adviseer je klanten over onze verse wild en gevogelte producten. Je boekt resultaat door de combinatie van commercieel talent en kennis van het foodservicekanaal.

Onze producten worden door jou op uitstekende wijze op de afdeling gepresenteerd en je bent verantwoordelijk voor een goede afhandeling van de bestellingen van de klant.

 

Wie zoeken wij?

  • Je bent enthousiast en hebt een commerciële drive.
  • Je experimenteert graag met de presentatie van het assortiment op jouw afdeling.
  • Je kunt ondernemers goed adviseren over het dynamische assortiment van wild en gevogelte.
  • Je hebt aantoonbare kennis van wild en gevogelte; en Je vindt het geen probleem op een wekelijkse avondopenstelling en zaterdag te werken.
  • Maar het allerbelangrijkste vinden wij dat je klantgericht en commercieel ingesteld bent en de klant weet te overtuigen en te inspireren! Om dit tot een succes te maken, heb je oog voor kwaliteit en ben je organisatorisch en communicatief sterk.

 

Aanbod

  • Een goed marktconform salaris en extra legale voordelen.
  • Een uitdagende en afwisselende functie in een inspirerende en dynamische werkomgeving.
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
  • De mogelijkheid om initiatieven te ontplooien en jezelf persoonlijk verder te ontwikkelen.
  • Veel vrijheid om te ondernemen en te experimenteren in de vestiging van Sligro-ISPC in Antwerpen.


Over Ruig

Ruig is de grootste totaalleverancier van Nederland op het gebied van wild en gevogelte, voor horeca en particulier. Wij zijn gevestigd in vestigingen van vooruitstrevend marktleider Sligro en hebben een landelijk bereik via de bezorgservice. Al 130 jaar bieden wij een specialistisch en ambachtelijk assortiment kip, kalkoen, wild en gevogelte producten.

 

Meer informatie over Ruig vind je op www.ruig.nl of neem contact op met de afdeling HR op telefoonnummer +31 (0)75 6847372. 

 

 

Momenteel zijn er geen nieuwe vacatures.

Kom zeker regelmatig kijken voor de nieuwste vacatures!