Restaurants

Proef en geniet in de restaurants van PIVA

Laat je verwennen door de leerlingen van PIVA in onze restaurants Hof van Leysen en Bistro Vermeersch.

Vanaf nu kan je hier online reserveren voor de restaurants van PIVA.

Menu Bistro Vermeersch september-oktober 2021

Bistro Vermeersch

NIEUW: LEKKER LUNCHEN IN PIVA

In Bistro Vermeersch doen onze leerlingen van de 5de en 6de jaren ervaring op in de school om te koken en te bedienen voor een echt publiek. Vanaf schooljaar 2021-2022 zullen de leerlingen ook externe gasten ontvangen in Bistro Vermeersch en niet enkel leerkrachten en medewerkers van de school zelf.

Samen met de vakleerkrachten zorgen de vijfde- en zesdejaars ervoor dat je op minder dan een uur kan lunchen. Je kan ook de tijd nemen en genieten van een voor- en hoofdgerecht plus dessert. 

Onze 'Bistro' is open van maandag tot vrijdag. En we starten met de lunch tussen 12u00 en 12u30. Ze ronden graag af om 14u00.

Wanneer je online reserveert kan je bij 'Opmerkingen' alvast aangeven of je een vegan of vegetarisch alternatief wenst, ook allergiëen kan je doorgeven.

Menu Bistro Vermeersch

Klik hieronder om de menu's van Bistro Vermeersch te downloaden.

Menu Hof van Leysen september-oktober 2021

Hof van Leysen

GASTRONOMISCH TAFELEN

Onze 6de en 7de jaars verwelkomen je in de aangename setting van ons didactisch restaurant ‘Hof van Leysen’. Onze 'VIP' is geopend van dinsdag tot en met vrijdag voor een uitgebreide, gastronomische lunch. 

Onze leerlingen ontvangen je tussen 12u00 en 12u30 voor het aperitief. 

We bieden de volgende menuformules aan:

  • 3-gangenmenu € 35,00
  • 4-gangenmenu € 40,00
  • Drankenpakket: huisaperitief*, aangepaste wijnen, waters, mokka € 19,00 (* supplement bij andere sterke dranken)

Wanneer je online reserveert kan je bij 'Opmerkingen' alvast aangeven of je een vegan of vegetarisch alternatief wenst, ook allergiëen kan je hier vermelden.

Menu Hof van Leysen

Klik hieronder om de menu's van Hof van Leysen te downloaden.

PIVA Banket in Taillevent

Taillevent

KLEINE BANKETTEN

Wil je een feestelijk of zakelijk banket voor 12 tot 40 gasten dan kan PIVA daarvoor zorgen.  Dit kan in onze school op donderdag- en vrijdagmiddag.

Aanvraag banket in PIVA

Gebruik onderstaand formulier om je aanvraag voor een banket in PIVA door te sturen naar de heer Stijn Jammaers, technisch adviseur van Hotel. Met deze gegevens kan hij nagaan wat de mogelijkheden zijn. Hij zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om de details te bespreken.

*
*
*
PIVA verzorgt een banket voor +/- 12 tot 40 gasten. Hoeveel gasten wil je uitnodigen?
*
Een banket kan op donderdag of vrijdag. Noteer hier één of meerdere data die voor jou geschikt zijn.
 
Een feestelijk of zakelijk banket? Voor welke gelegenheid wens je een banket te organiseren?

Contact

Om de opleiding van onze leerlingen maximaal te benutten geven we de voorkeur aan maximaal 6 personen per tafel. Wil je reserveren voor meer dan 6 personen? Dan kan je telefonisch contact opnemen op het nummer 03 242 26 00.

Ook als je problemen ondervindt bij het online reserveren, kan je ons daar bereiken. Wil je een reservatie annuleren dan bel je eveneens naar het nummer 03 242 26 00. Online reserveren kan tot 11u de dag zelf.