Jan daagt je uit!

 

Bakker, acteur, presentator, reisreporter. Jan kan alles. Voor deze opdracht combineert hij zijn twee grootste passies: reizen en voeding. Heb je ooit al eens het Atomium gemaakt met curryworsten en bitterballen? Of de Taj Mahal uit chocolade. De toren van Pisa, de Chinese muur of zelfs Manneke Pis maak je zo na met de juiste ingrediënten.

Jan daagt jou uit! Haal alles uit de (voorraad)kast en maak een bekend monument na met eetbare materialen.

Doe mee & win.

Ben je tussen de 10 en 14 jaar en heb je een leuk idee? Schrijf je dan in voor de challenge van Jan.

Tik tok, de klokt tikt voort. Inschrijven kan tot en met vrijdag 27 april, 12u00.

Breng je creatie mee naar onze opendeurdag op zaterdag 28 april en wie weet val je in de prijzen. Je kan je creatie op onze opendeurdag inleveren tussen 9u30 en 10u30.

De winnaar wint een leuke meet & greet met Jan op de opendeurdag en gaat naar huis met een bluetoothspeaker en wedstrijdbeker.

Ma, broer en BFF, ik heb je hulp nodig!

Wacht, Jan tovert nog meer uit zijn mouw. Trommel ma, pa, broer, zus en vriend/vriendin op want je kan ook een publieksprijs winnen.

We stellen alle creaties vanaf 11u op onze opendeurdag tentoon aan het publiek. Vanaf dan kunnen alle creaties stemmen verzamelen. De creatie die om 15u het meeste aantal stemmen heeft verzameld, zetten we die dag nog extra in de bloemetjes.