Binnenlandse stage voor 6 toerisme

publish date
04.06.2021

Onze toeristen van 6 toerisme trokken dit jaar uitzonderlijk niet op buitenlandse stage. Hun geplande stage van 4 weken naar IJsland kon helaas niet doorgaan. Gelukkig konden we hen een goed alternatief aanbieden, namelijk een binnenlandse stage van 4 weken van 26/4 tot 21/5.

6TTO op binnenlandse stage
Farida, Joycy, Mats en Alina van 6TTO

Waar hingen onze toeristen zoal uit?

Farida en Joycy maakten het ‘niet zo’ mooie weer in het Zilvermeer in Mol. Ze hielpen mee op de dienst communicatie. Zo stippelden ze onder andere een fotozoektocht uit en beheerden ze de social media pagina’s van het recreatiepark. Maar het leukste was toch wel het rondsheezen in de golfkarretjes van het park.

Mats deed een dubbele stage, zowel bij het Museum van Schone Kunsten als in het Openluchtmuseum Middelheim. Mats werd op diverse diensten ingezet, geen dag was dezelfde!

6TTO op binnenlandse stage
Elise, Karolien en Angelo van 6TTO

Alina en Natalia bemanden de balies van respectievelijk het Rubenshuis en het Suske en Wiskemuseum waar ze succesvol enkele schoolgroepen rondleiden.

Elise en Karolien ontvingen klanten met een glimlach in respectievelijk het Arboretum in Kalmthout en het B&B Hotel Antwerpen Zuid.

Angelo ten slotte kon zich helemaal uitleven in het Fort van Breendonk. Hij werd hier ondergedompeld in zijn passie rond WOII. Tegelijkertijd hielp hij de talrijke klanten verder en stond ze bij met raad en daad.