Ga naar de inhoud van de pagina
PIVA provincie Antwerpen
Menu
Je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet Provincie Antwerpen

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Deze melding sluiten.
  • Home

Oud-leerlingen

PIVA laat je niet los! Kom meer te weten over de carrières van oud-leerlingen. Wat doen ze nu? Wat is bijgebleven van hun tijd in PIVA?

  • Jens Van Bouwel

    Jens Van Bouwel

    BAKKERIJ Jens Van Bouwel heeft een eigen zaak in Oelegem, Jens Patisserie, en heeft de UNIZO-prijs voor Starter van het Jaar 2019 ontvangen samen met Serge Lamoral van Pastry Solutions.

  • Ruben Lamiroy

    Ruben Lamiroy

    HOTEL Ruben Lamiroy, sous-chef in restaurant en feestzaal De Koolputten in Waasmunster, sleepte de titel ‘Eerste Kok van België 2021’ in de wacht op het culinair topconcours De Prijs Prosper Montagné.

  • Kirsten Grasmichel

    Kirsten Grasmichel

    SLAGERIJ Kirsten Grasmichel volgde in PIVA de opleiding slagerij. Na stages in binnen- en buitenland kon ze meteen aan de slag in Butcher’s Store in Berchem.

  • Ashley Antonissen

    Ashley Antonissen

    TOERISME Ashley Antonissen is sinds 2017 hotelmanager van Hotel Van der Valk Antwerpen, “een bijzondere functie met veel uitdagingen en mijns inziens een van de leukste jobs die er zijn!”

  • Tom Hellemans

    Tom Hellemans

    HOTEL Tom Hellemans volgde aan de hogeschool professionele bachelor voedings- en dieetkunde. Na een schakeljaar ging hij voor een masteropleiding Industrieel ingenieur, toegepaste biowetenschappen: voedingsindustrie aan de UGent.

  • Oud-leerling? Laat van je horen!

    Oud-leerling? Laat van je horen!

    Heb jij ook gestudeerd in PIVA? Contacteer ons en breng ons op de hoogte van je carrière sinds je PIVA-studies.

  • Elke De Belder

    Elke De Belder

    SLAGERIJ Elke De Belder is in 2017 afgestudeerd als slager/traiteur. Na haar studies in PIVA kon ze aan de slag bij Butcher's Craft, de groothandel van De Laet & Van Haver. In 2019 is ze naar Sydney Australië vertrokken waar ze nu werkt bij The Village Butchery.

  • Jeffrey De Weyer

    Jeffrey De Weyer

    BAKKERIJ Jeffrey De Weyer kon na een volledige middelbare schooltijd in PIVA meteen aan de slag bij Puratos. Hij is nu chocolade expert voor de internationale markt bij Belcolade, een chocolatier die de klanten en het bedrijf inspireert met nieuwe chocolade-ideeën.

  • Yannis Wens

    Yannis Wens

    HOTEL Voor Yannis Wens was PIVA een thuishaven. Behalve een degelijke basiskennis, unieke eindejaarsreizen en leerrijke stages onthoudt hij het goede contact met opvoeders en leerkrachten. Hij is nu zaalverantwoordelijke in Cuichine in Antwerpen.

  • Lotte de Poorter

    Lotte de Poorter

    HOTEL De Nederlandse Lotte de Poorter heeft als sommelier gewerkt voor sterrenzaak 't Vlasbloemeken in Koewacht. We wensen haar veel succes met de overstap naar restaurant Scherp in Middelburg.

  • Dimitri Van Berlo

    Dimitri Van Berlo

    HOTEL Dimitri Van Berlo viert dit jaar het 15-jarig bestaan van zijn eigen zaak Chef's Table in Burcht. In zijn moestuin van 3 voetbalvelden groot teelt hij de groenten voor het restaurant.

  • Glenn De Cock

    Glenn De Cock

    HOTEL Glenn De Cock beleefde een gouden tijd op PIVA. Hij baat een eigen restaurant en cateringbedrijf uit, Biestro H-eat en Tertia catering. Biestro H-eat werd in 2020 met een Bib gourmand bekroond door Michelin gids.

  • Vadim Vesters

    Vadim Vesters

    HOTEL Vadim Vesters heeft veel ervaring opgedaan in verschillende keukens en in het buitenland. Vadim heeft een eigen zaak gehad, Gazette, en kon als head chef één van de eerste BBQ-concepten openen in de Benelux, Black Smoke.

  • Pieter-Jan De Cuyper

    Pieter-Jan De Cuyper

    HOTEL Pieter-Jan De Cuyper deed in het 6e jaar stage in het befaamde Hof van Cleve (3 Michelinsterren). Vijf jaar later werkt hij nog steeds in Hof van Cleve.

  • Marcus Verret

    Marcus Verret

    HOTEL Marcus Verret volgde de opleiding Hotel in PIVA en niet één maar zelfs twee specialisatiejaren. Hij is chef en vennoot van cateringbedrijf Saillart dat op zijn beurt stageplaats werd voor de leerlingen in het 7e jaar Banketaannemer en traiteur.

  • Hoe zou het zijn met onze oud-leerlingen?

    Hoe zou het zijn met onze oud-leerlingen?

    Van chocolatier tot zorgkundige... Na PIVA kan je nog alle kanten uit. Hier lees je meer nieuwtjes van (jonge) oud-leerlingen.

Eerste graad

Ben je gepassioneerd door voeding en toerisme? Dan ben je bij PIVA op de juiste plek. Vanaf het eerste jaar geniet jij op PIVA van een topopleiding. De aanmeldingsperiode start op 8 maart.

PIVA eerste graad

Inschrijven in PIVA

Heb je interesesse om volgend schooljaar te starten in PIVA? Schrijf je nu in voor een rondleiding of gesprek (live of digitaal) op de Opendeurdag op zaterdag 24 april.

PIVA eerste graad

Troeven

Met onze gedreven leerkrachten, technisch goed uitgeruste lokalen, onze (buitenlandse) stages ben je bij ons aan het juiste adres om jouw bakker-, slager-, horeca- of toerismedroom waar te maken!

PIVA broodjeszaak
  • Opleidingen
  • Praktisch
  • Troeven
  • Opendeurdag
  • Oud-leerlingen
  • Over PIVA
  • Jobs in de sector
  • Contact
  • © 2021 Provincie Antwerpen
  • Over deze website
  • Privacyverklaring
  • Toegankelijkheidsverklaring

Volg ons:

  • facebook
  • instagram